MURID organizira kreativne radionice i dobrotvornu akciju

Sladoled_dijeli_fb_event_cover_1Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu – MURID, tijekom manifestacije Porcijunkulovo 2016., aktivno će se uključiti u provedbu različitih programa kako bi i najmlađima i djeci s teškoćama omogućili uključivanje u ovaj zabavno-kulturni program.

U Perivoju Zrinskih, kraj novog dječjeg igrališta, svakodnevno u vremenu od 9:00 -11:00 sati održavat će se kreativne radionice pod vodstvom Gorana Paske, a MURID će organizirati pomagače s ciljem stvaranja mogućnosti da se i djeca s teškoćama mogu ravnopravno uključiti u radionice. Pozivamo Vas da ohrabrite i podržite svoje članove da se priključe ovim radionicama.

MURIDova glavna aktivnost je dobrotvorna akcija “Sladoled dijeli, djecu razveseli” – dijeljenje sladoleda s ciljem promocije važnosti rane intervencije i sustavne brige i podrške obiteljima i djeci s razvojnim rizicima. Prigodan program vodit će Igor Baksa, a akciju će podržati brojni poznati/e Međimurci i Međimurke i druge javne osobe, kao djelitelji sladoleda!

Pridružite se akciji 30.07.2016., od 09 do 12 sati na Trgu Republike i dovedite svoju djecu i roditelje kako bi i oni uživali u sladoledu i druženju.

Pokažimo javnosti zajedno da djeca s razvojnim teškoćama ne smiju biti izolirana te im pružimo jednaka prava i mogućnosti – budimo društvo jednakih mogućnosti! Zajedno!